Briga o podacima donatora

UNICEF provodi programe za djecu širom svijeta zahvaljujući podršci donatora. Niti jedan od naših programa za pomoć najranjivijoj djeci ne bi bio moguć bez Vas. Stoga nam je izuzetno važna briga o podacima u koje dobivamo uvid kada donirate za najmlađe. Pročitajte kako brinemo o Vašim podacima.

Kontakt podaci

UNICEF, Ured za Hrvatsku
Radnička cesta 41
10000 Zagreb
tel. 01 2442 660
e-mail: info AT unicef.hr, kuvertapunaljubavi AT unicef.hr
OIB: 18282095247
IBAN: HR1723600001501092524

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće putem online naplate kreditnim i debitnim karticama: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa, Diners

american-expressmastercardmaestrovisa

dinersdiscover

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

verified-by-visa-light mastercard-securecode jamstvo-sigurne-online-kupnje-american-express

 

Uvjeti dostave i isporuke

Minimalni iznos narudžbe iznosi 50 kn. Donacije nisu oporezive te iznos donacije ne sadrži PDV.

Dostava tiskane čestitke je uračunata u iznos donacije. Budući da se čestitke šalju putem treće strane, UNICEF ne može garantirati točan datum isporuke. Preporučamo ostvariti narudžbu minimalno 7-10 dana prije datuma prigode.

Vrijeme isporuke e-čestike jest 24-48h.

Reklamacije

Prigovore na uslugu možete uputiti na adresu kuvertapunaljubavi@unicef.hr.

Općeniti uvjeti poslovanja

UNICEF, Ured za Hrvatsku pomaže stvoriti okruženje u kojem će svako dijete dobiti priliku za sretno odrastanje i razvoj svojih punih potencijala. Svojim djelovanjem UNICEF utječe na donošenje važnih odluka o djeci u Hrvatskoj, ali pruža i neophodnu pomoć djeci svijeta ugroženoj različitim kriznim situacijama.

U suradnji sa stručnjacima i roditeljima svakoga dana gradimo temelje koji će omogućiti bolje životne uvjete za svako dijete od samoga rođenja. Osobito brinemo za prava najranjivijih skupina djece: djevojčica i dječaka iz manjih mjesta i izoliranih zajednica koji često ostaju zakinuti za osnovna prava poput pristupa vrtiću ili liječničkoj skrbi, kao i za djecu s teškoćama u razvoju, osiguravajući njihovim obiteljima podršku u prvim, ključnim godinama života.

payway-sticker

3D secure upute za sigurnu internetsku kupovinu