Kontakt podaci

UNICEF, Ured za Hrvatsku
Radnička cesta 41
10000 Zagreb
tel. 01 2442 660
e-mail: info AT unicef.hr, kuvertapunaljubavi AT unicef.hr
OIB: 18282095247
IBAN: HR1723600001501092524

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće putem online naplate kreditnim i debitnim karticama: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa, Diners

american-expressmastercardmaestrovisa

dinersdiscover

Izjava o sigurnosti

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

verified-by-visa-light mastercard-securecode jamstvo-sigurne-online-kupnje-american-express

 

Izjava o privatnosti

UNICEF, Ured za Hrvatsku se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da kao obavezne prikuplja samo podatke o donatorima i primateljima donacija koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, te daje donatorima i primateljima donacija mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka (uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje).

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri UNICEF, Ured za Hrvatsku odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti dostave i isporuke

Minimalni iznos narudžbe iznosi 50 kn. Donacije nisu oporezive te iznos donacije ne sadrži PDV.

Dostava tiskane čestitke je uračunata u iznos donacije. Budući da se čestitke šalju putem treće strane, UNICEF ne može garantirati točan datum isporuke. Preporučamo ostvariti narudžbu minimalno 7-10 dana prije datuma prigode.

Vrijeme isporuke e-čestike jest 24-48h.

Reklamacije

Prigovore na uslugu možete uputiti na adresu kuvertapunaljubavi@unicef.hr.

Općeniti uvjeti poslovanja

UNICEF, Ured za Hrvatsku pomaže stvoriti okruženje u kojem će svako dijete dobiti priliku za sretno odrastanje i razvoj svojih punih potencijala. Svojim djelovanjem UNICEF utječe na donošenje važnih odluka o djeci u Hrvatskoj, ali pruža i neophodnu pomoć djeci svijeta ugroženoj različitim kriznim situacijama.

U suradnji sa stručnjacima i roditeljima svakoga dana gradimo temelje koji će omogućiti bolje životne uvjete za svako dijete od samoga rođenja. Osobito brinemo za prava najranjivijih skupina djece: djevojčica i dječaka iz manjih mjesta i izoliranih zajednica koji često ostaju zakinuti za osnovna prava poput pristupa vrtiću ili liječničkoj skrbi, kao i za djecu s teškoćama u razvoju, osiguravajući njihovim obiteljima podršku u prvim, ključnim godinama života.

payway-sticker

3D secure upute za sigurnu internetsku kupovinu